Au'revoir, à bientôt

Nu är man hemma efter att ha varit i Geneve över helgen. And boy did i like it! Mys mys. Nu får ni se några fina bilder! Pussens


Jaha.

Asså, jag visste inte... Det kanske förklarar varför vi inte får några kommentarer. Men hur gör man det? Det måste vara ngn konstig inställning via datorn efs man inte kan göra ngt sånt via telefonen.
Men då ska jag försöka fixa det. Tack Bianca.


Avengers

Shieeet, var på bio igår igen och såg den grymma filmen Avengers. Det var så sjukt mysigt för hela biosalongen var taggade och garvade som fan under filmen. Filmen var skitbra och asrolig. Sen träffade jag Kocken (lolerz) där efs han också sett Avengers.
Idag är det Valborg tjohooo..
Hejsvejs


Tjehå

AlåHA, bitchez. Tagga tidig uppgång igen. Naiz brushan. Eller inte. Idag ska vi masta båten. Vii. Igår som sagt var jag på bio med Bianca. Jag jeztblåggahde lite dära så läs den, JA! (rioor.blogg.se) Jag känner att jag nästan bara mobilbloggar nuförtiden, men å andra sidan har jag varit extremt duktig på att uppdatera.
Filmen var lika awesome som alla säger att den är, dock lite förutsägbar. Jag som alltid gråter till filmer grät inte, eller jo jag höll på när farsan till Rue skapade uppror i distrikt 11 pga hennes död.
Aja, godmorgon och may the odds always be in your favour.


Nu ska vi tagga lite då...

Åh, det här vädret. Det får mig att tänka på de fina midsomrar jag firat, bara bruna ben, våta kläder av bikinin, bad i vattenspridaren, segling, vattenskidor, men framförallt lugnet. Man är aldrig stressad på sommaren.
Nu taggar jag till Hunger Games (redan, jag vet) med fina Bianca genom att ta en massa fula egopics. (och självklart lägga upp dem på instagram).
Här får ni ett urval.


Heppy

Tjatjatja blogg1!! Sitter nu och solar i det fina och varma (!) vädret! Chill dag idag, trodde att jag skulle vara tvungen att hjälpa att lägga i båten.. Men så fick jag vara hemma istället och fixa lite här. Asnajs för att jag är redan klar och klockan är bara tio. Det kommer bli en del solning idag hoppas jag på :))
Hoppas ni har en lika härlig dag som jag ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3032089/images/2012/pic_200254283.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3032089/images/2012/pic_200254304.jpg" class="image">


now you know. I am fascinating.

heeej bloggen :D ROXINAS FÖRSTA VIDEOINLÄGG. kolla vad lyckan av sömn kan generera. inget bra med andra ord.
peace to y'all <3

Innan jag faller i sömn

Hej har suttit och redigerat lite bilder istället för att plugga fysik... Aja, har ändå hela nästa år på mig. Mitt livsmotto är "Varför göra någonting idag som du kan göra imorgon?". Jag lever slaviskt efter den regeln. Heh.
Här kommer bilderna iaf...


One song, glory

Find one song, one last refrain.
Roger. <3. Sitter och taggar inför barnvakteri. Jag vill inte. Fast hellre det än att vara hemma och dö. Jag vill inte bo hemma längre. Inte alls.
Idag har jag gjort en finfin skattjakt till Nina. Hon fick tillbaka sina grejer och lite nya... Jag fick även en finfin väska och en bodybutter..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3032089/images/2012/pic_200035638.jpg" class="image">


She can fuck you good, but I can fuck you better

Chillz, ännu en morgon med uppstigning klockan fem... Vill även säga att jag är gryyyyyym på att åka mc assåw.
Fick även veta vart okej kommer ifrån; jo i det militära måste man alltid rapportera om skadade och ammunition vid framryckningar lr dyl. Då sa man: zero kills --> 0 K --> OK --> okay/okej. Då vet ni.
Hejsvejs


Tjeeeeee

Sitter här och lyssnar på RENTlåtar medan jag äter frukost och laddar inför dagens nationella.. Svenska.. Suck.
Fjdbsvqiajabskkdcahapqåwldkdsb.
Hahahaha, kom på att jag måste säga att självfallet är det inte bara "de bästa" som åker utomlands, utan några bara... (Ja, jag tänker på er Emma, Linn och Sara.)
hejsvejs


Goda tider, assåw :3

Haha, en gång på mentorstiden gick vi igenom olika saker som är olagliga att göra interaktivt. Plötsligt råkade två bubblor komma upp samtidigt, på den ena står det "att skicka stötande bilder på sig själv med en stötande text" typ och på den andra "kallar andra för svartskalle, zigenare osv". Då säger Theo: Classic Roxanne (han syftar på den andra), medan Lager läste den första och ba: VAA?!?!
Det resulterade i detta:


Brooooder


fet låt


btw, elska lillabloggen.
pok <3

Bacon, btw

Åt bacon i fjällen. Det var gott. Foodporn. Sex i munnen. Matorgasm.


Ååååh, sommarlov

Hela förmiddagen har jag varit runt för att folk ska kolla, peta och känna på min arma handled. Efter biologiprovet (som btw gick helt ok) kom jag fram till att jag har sommarlov. Sommarlov för en dag. Jag har legat i sängen och degat, samt ätit glass och bara allmänt myst. Sen kom min mamma hem med en mysig tröja som förlåt för att hon inte varit så snäll mot mig och för att hon tyckte synd om mig. (:
Heido, glatt sommarlov!!


Godmorgon, hälsar handleden.

Har gått upp extra tidigt för att jag ska gå till husläkaren för att få en remiss till röntgen. Men också för att gå möjlighet att kanske plugga lite sistaminuten biologi...
Har faktiskt mucho ångest, då det känns som nästan alla ska utomlands nästa år och min älskade klass kommer splittras. Favoriterna försvinner och de andra stannar kvar. :'(
Tjingeling


Krama snön, det är kramsnö.

Ååååh, vad jag älskar mig själv ibland. Just nu chillar jag utanför skolsyster för att hon ska kolla på min handled. Suck att den fortfarande gör ont. Blev lite för mycket våldsamt avrunkande ;). Nej, jag skojade bara. Failade på snowboarden sista dagen i Vemdalen.
Där var det najs och i slutet av veckan en del sol, så jag har fått lite färg. (Wehå)
Nu kommer väl skolsyster snart..
Pok <3


"Vi är som ett gift par"

Det är typ sant, vi pratade med varandra innan vi gick och la oss. Det första jag gjorde (eller efter 100 min) efter jag vaknat ringde jag Nina. Självklart är vi båda jättetrötta och ligger kvar i sängen... Lyckades ändå masa mig upp och har precis ätit klart frukost. Suck, back to the mathematics...
Jag gick in på ig oxå, och självklart lägger alla upp bilder på sina goda frukostar när man själv äter de vanliga flingorna och det vanliga rostbrödet med earl grey te. Mums. Sen stör jag mig på att det är så fint väder ute att man bara vill ligga och sola, MEN DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT!!! Gjorde ett attempt igår att sitta och sola lite efter skolan. Trots att jag satt på en kudde, med jacka och filt så frös jag. Åh, väder bli varmt tack!
Heido

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3032089/images/2012/pic_196860294.jpg" class="image">


00:00

Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen och ta och sova lite. Jag och Nina ska mattedejta imorn bitti. Då var tanken att vi bara skulle ha a-uppgifter kvar, tyvärr hann jag bara göra 3 c-uppg innan halv tolv. Det var en halvtimme senare än vad jag skulle avslutat.
Suck.
Godnatt alla fina.


buy me a shot, then I'll show you what I've got

Dricker kaffe och försöker frenetisk få ihop mitt nationella svenskatal, plugga matte och personekonomi uppgiften har jag helt gett upp.
Har precis pratat med Nina i trekvart. Det var trevligt. Sen ville LMM (LiteMycketMage) prata med mig. Hahahaaha. Det fick han inte. Jag är så ond. Jag älskar mig själv.




Hejdå.

güten morgen, frau schparber

Sitter och lyssnar på min awesome spellista #NowPlaying These are the good times in your life, so put on a smile and it'll be alright on #Spotify
http://open.spotify.com/user/roxieroxanne/playlist/5TqaMzsfrLxmMLwIJ7ehIe
Och har lite ångest inför skolan eftersom jag inte pluggat någonting denna helg. Har drömt mysko drömmar inatt och vaknat om vartannat, probs cuz i'm stressed as fuck.
Igår såg jag en jättebra film, när resten av min familj hade gått och lagt sig. Porr. Nej, jag skojade bara, faktiskt en film som gick på trean: den handlade om ett mördarpar som hikade på öarna vid Hawaii.
Igår var det första april. Jag skojade inte någonting. Tyvärr. Men en klasskompis till mig (Helena) hade rullat köttbullar i kokos, hennes syster trodde att det var chokladbollar. Hahaahahaha, såna skämt är riktigt bra. Inga som man faktiskt blir upprörd av. Den tråkiga tidningen DN som vi premenuerar på här i familjen, hade inget Aprilskämt. Sånt tycker jag är jättetråkigt. Alla tycker om att bli lurade. Vem sa det? Någon smart människa antar jag.
Nu ska jag göra mig iordning så att jag inte ser ut som en lodis.
PoK

Update

Ville bara berätta för mina kära baconfans att jag åt bacon till lunch idag. Det var jättegott. Åt även sniglar till middag. De var inte så goda, de var godare i Åre.. Heh... Hare gött.


nina <3

Igår låg jag och pratade med Nina hur länge som helst, när vi pratade om gosiga upplevelser... Det var väldigt mysich. I fredags var jag hos Miriam btw, det var jättekul faktiskt. Idag ska Nina fotas. Trevligt värre. Jag har jätteäckligt hår och är väldigt trött. Bianca chattade jag lite med imorse också, hon är i Kanada på språkreseutbyte i en vecka.
Har precis tittat på Jenna Marbles och Hanna Widerstedt. Fina tjejor det där. Host. Fast Jenna är ju sjukt snygg, men hon var snyggare förut när hon inte hade tacky slingor i håret. Appropå hår, så måste jag ta och klippa mig snart... Jag tycker om att ha lite längre kort hår, om ni fattar vad jag menar... Motsatts ord.. Som lite mage.. lite mycket mage..
åh nina. jag tycker om dig
pok

heizan

Hej, försöker att få mig själv at plugga... men jag pallar inte. Igår var jag och mys-Shannon och tittade på Safe House. As-grym film av tydligen en svensk regissör. Därför kommer plötsligt Fares Fares med och jag ba, wtf...? Lite senare kommer även Joel Kinnaman och och och Shannon blev helt chockade. Men Ryan Reynolds är så söt, så om filmen inte hade varit så awesome som den faktiskt var, så hade jag ju tittat på honom i två timmar... heh... Även Mad-Eye Moody är med... Många bra skådisar, extremt bra story, häftiga action scener och det utspelar sig i det exotiska Sydafrika. Superkul, fem av fem toasters som Benjamin skulle ha sagt.

pok

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus