artige






Hahahahaaahahaha, förlåt Bianca. Kände att jag behövdeeee. Den passade så bra in <3

PoK

hattehiv

Åh Emma är så mysig. Dessa har den kära tjejen visat för meg.


enjoy ;)
pok <3

tihi

Idag blev Nina misshandlad av Johan på gympan. Det var roligt. Blodet forsade än en gång, men denna gång från hennes överläpp. Jag har också gjort en hemsk tabbe idag. Däremot kan jag inte berätta vad det är....


heido

Not the smartest shit i've done

Det bara fucking forsade blod ur benet... Dagens omysigaste händelse :( annars en great day! Kanske för att det var soligt och då är det alltid naiz. Kvällens dilemma är att jag vet inte om jag ska ha shorts eller mjukis på gympan imorgon. Och bara för att visa att det är inte den enda dilemman jag har så är dilemma nummer 2 att jag måste öva in texten till biologi presentation som är också imorgon.
Tagga morgondagen helt enkelt...

Puss puss, tyck gärna synd om mig! <3


a tribute to the girl who is forever scarred by michael jackson

Kära mounes. eller monesse. eller helt enkelt m00 för mig.
i dig hittade jag den biten av mig som saknades. och du är faktist någon som jag inte vill förlora. antalet minuter med dig som resulterade i skratt är oändliga, och det måste antagligen betyda att jag gillar att vara med dig. vilket jag gör. så otroligt många episka minnen med dig. varenda gång jag tänker på dig så ler jag.
jag är förresten lesbiskt kär i dig. nej, men du vet att antalet rader med smörig text är begränsade när det gäller mig.
Bottom line is att du är värd att göra en tribute till.
love you kompis <3

särlott malmbög + bianx





så jävla snygga tjejor assåw!!

You lioness

Phinphina bilder som jag smygtog på fotografiska muséet...
//Nina

 


true story bro


<3

köttbullpizza med oboy

så såg det ut i fredags. fezt asså. eller inte.
I fredags chillade jag med Hägern i staden, köpte skorna i inlägget nedan och träffade kära Bianca som jag inte sett på jetelenge. Vi chillade och fyllde i våra missade moments isär. Sen gick vi och köpte pizza, funny story. Jag beställde en någonpizzasominteärrelevantmendetskulleiafvaragrejerpåden, men när vi kom tbx till l'apartement de Bianx så var min pizza tom. Inget grejs. Så då mikrade vi lite köttbullar (uttala k:et som i kofta, inte som i kind) och lade på. ASGOTT. 5 av 5 toasters (Y).

heido

Nytt skit


Armbandet är från Miriam som köpte den i landet där det alltid är krig (Israel) till mig i julklapp. Den ska skydda mig från onda saker.
Body splashen är från Bianca och VS och är av doften give me LOVE (om ni inte såg).
Skorna köpte jag på rean och de är från Scorett.

pok <3

Mina fina RENTbilder




Jävla blogg.se nu kan jag inte ladda upp fler bilder. Ni får se dem när skiten funkar igen.

T/w/oday

Myser just nu med mamma framför tvn och kollar på de ungerska låtarna till Eurovision song contest.

Sov 6 timmar inatt för att jag fick vakna shit tidigt.. Inte najs att behöva åka till Sollentuna på morgonen :( men vi spelade mot Västerås och vann. Så allt gick som vanligt <3

Roxy kollar på rent med Charlotte nu. Hoppas de har det naiz! Puss <3

 


Lugn i stormen

Tjenixen!
Alla ni tusentals läsare (dvs ca. 2) som håller koll på vår kära blogg har märkt att jag har börjat blogga en massa. Yeey me! Allt är tack vare bloggens app och ointresset i skolan ;)

Nu väntar jag på skjuss hem för det är freaking snöstorm och jag orkar inte gå hem från torget. Trolololl jag tänker inte på miljön.. Idag hade jag en mink pälsjacka på mig och var rädd hela tiden i stan att någon skulle kasta rött färg på mig :S men det gjorde ingen, lucky me.

Istället hittade jag vääärldens snyggaste skor som jag bara måste köpa :D vem trodde att jag skulle hitta kärleken på dinSko för ynka 400kr? Naiiiiz

 


Jag är nästan där

Nu är jag påväg mot träningen som börjar om 6 jävla minuter. Inte en chans att hinner -.-

Aja. Vår utflykt till europagrejsemojjsan var ganska kul faktiskt. Och bakre raden av klassen ställde många bra frågor. Upprörande med tanke på att man själv inte satt där och frågade en medioker fråga.. Men so har aldrig varit mitt starka ämne :)

Efter det fikade jag med Roxy, Anna, Camilla och Helena. Mys mys!

Pussens från Nina <3

 


mina batterier tog slut

och med det menar jag inte mobilens batterier. jag shiter i hur jävla tidigt det är och går och lägger mig. och vet ni vad det bästa är? att jag börjar 11.20 imorgon! love life




Idag säger jag godnatt med Ed Sheenan - The A Team <3

tänk på stackars fisken nästa gång du äter sushi

i söndags efter matchen mot en seniorlag åkte jag in till stan där jag träffade ingen mindre än hanna!
åh jag sörjer redan lilla älskligen... efter sommaren kommer jag inte se henne på ett år för hon ska åka till frankrike :( men men, massor av sekunder kvar tills dess som jag kommer att utnyttja!
hanna och jag åt på sushi bufé som var great för jag var sugen på sushi hela veckan... fan också, jag blev sugen igen!
här är några bilder jag tog i stan i söndags :
xoxo

RENT

nämen tjenix!
ligger i sängen och håller helt klart på att somna. var uppe till 1 för jag pluggade till vår biologi presentation som vi gjorde inte ens tillslut -.-
nu har jag redigerat klart bilderna från VRGs musikal - RENT! den såg jag i fredags och jag måste säga att den var freaking awsome :D här är några bilder som jag skäms över tillräckligt mycket för att inte kunna lägga upp de på fotosällskapets sida men som jag samtidigt är tillräckligt stolt av för att kunna lägga upp på bloggen. jag menar, jag satt längst upp och hade bara en 200mm zoom. bättre än det här kan man inte göra med det jag hade ;)
puss från nina <3

Fett tjock tjej, mannen

Jarrå. Idag har man varit på korallmöte (haha) och skidlärarmöte. Det var kul. Det var 70% VRGD:are. Hah, och jag var yngst. Men inte minst utbildad (score) så jag kmr tjäna mer än tjejerna i tvåan. Mhm.
Sen har jag gjort en jättefin ppp (hah, not) men jag har iaf skrivit klart min koralltext. Tillslut.
Imorn börjar nya schemat. Bajskorvar.
Ni kan få se det om ni vill. (Y)


Första mobilbloggandet!

Fan vad jag är grym som laddade ner blogg.se appen istället för att pluggA. Lyssnar på bl.a. Glad you came - the wanted som är riktig kärlek.

Men nu vart det dax att gå för det är jobbigt att skriva på iPhone.

Pussar från Nina <3

 


Versace for HM #2

Hejzaaaan. Titta vad jag har klickat hem...!


presenter <3

det var rena rama julafton idag för mig! fick en present från gulliga roxanne och en från hanna banana :)
från roxy fick jag ett iphone skal som ser ut som en miniräknare. jag behövde verkligen ett skal för jag tappar min mobil flera gånger om dagen. och från hanna fick jag världens mysigaste pyjamas shorts från hollister. skulle lätt ha på mig de nu. om det skulle vara sommar liksom. hursomhelst vill jag tack otroligt mycket för de fina sakerna jag fick! ni är bäst (och inte bara för att ni gav mig presenter) <3



oh well look what i stumbled upon

höll på att kolla igenom mina gamla bilder så hittade jag några bilder jag tog med hanna... hahahha stabilt att ta bilder i rödluva outfitten som jag hade på mig på insparken! men det är lite typisk hanna och jag som flummar runt och fotar varandra :D
back then hade jag korkskruvar och möörkt hår... lite bättre än det missfärgade jag har nu, men jag hoppas på att åka till frisören nästa vecka så blir det phint ^^

puzz <3

when i grow up...

Hejsan bloggen!

sjukt jävla länge sen jag skrev någonting... men det är en sådann person jag är. inte en bra bloggerska med andra ord. tack och lov att roxy finns och driver bloggen.
kom hem från gymmet inte så länge sen. det är nämligen så att roxanne och jag gymmar nu för tiden.
Nu tänkte jag lägga ut några bilder från en liten photoshoot jag hade med Diva. vi lekte americas next top model och jag fick lova henne att hon skulle få gå vidare i tävlingen. efter att ha varit på fotografiska museet några gånger och sett fantastiska bilder fick jag lust att ta bilder med någon sorts mening. de här bilderna representerar hur ett barn vill alltid verka vuxen. Så nedan kommer bilder som tamali säkert kommer att älska:
pussens <3

Sloths

Åååh, vill man inte bara gosa med dessa tills man somnar?!


Mudcake

Idag var vi hemma hos mig för att jobba med korallerna och åt hemmagjorda snickers (Saras) och kladdkaka (som jag gjorde)... Jättemysigt!!


Tom Felton

Sexy beast.


IG

Senaste från Instagram. Följ mig gärna på roxannefal!

 


Hjälp..?

Jag/Vi behöver hjälp. Hjälp att få bort det fula mellanrummet mellan ämnesfältet och inläggen. Snälla!!!!

plz, help! <3

volleyboll proffset Falconer

Tje, mann1!

Ville bara säga att jag är fett grym på volleyboll. Här är en gryyym bild på mig från volleybollnatten.

Fint att man ser Nina hoppa där i bakgrunden...

pok <3

Framfötter och bakfötter

Assåw, i Hamilton så är Micke fett sexii. Jag tror det är håret, btw så var min skidlärare sjuuukt snygg... Han såg ut att vara MAX 30 bast, men var 41 -.-' och hade två barn...
Jag är så jävla trött. Bara så att ni vet, men det är ju Mästerkocken och sen BL så blir inte sängen förrens kl 10...
Aja
Nighty nighty


Hula hula


Passar rätt bra, va?
Dock inte så sexiga outfits, men aja. Vill verkligen vara på ett varmt ställe där man kan chillaxa lite och äta extremt mycket och onyttig mat. Men det är inte fallet. Nu ska jag gå och träna volleyboll.
Tjingeling

BL asså...

Igårkväll tittade jag på första avsnittet av biggest loser Sverige. Det är helt sjukt hur feta de är. Jag kunde inte låta bli att få lite ångest, men som tur var gymmade jag igår.
Nu ligger jag i min säng och försöker gå upp, men regnet smattrar mot rutorna och det är så mysigt och skönt att ligga kvar.
Pok


Ninaaah..?

När kommer Nina hem? Hon kmr hem från Ungern på onsdag eller torsdag. Eller senare. Jag saknar henne. För kännedom.
Snart ska jag in till den stora staden och titta på en förhandsvisning av en svensk film som har premiär på fredag. (y)
Men hare naiz så hörs vi.
Pok


And of ye go...

Sådärja, då sitter man på bussen med trådlöst internet. Åzzum. Det är fett mysko människor här, bl.a. en skallig gubbe, två ca 50 åriga fjortisar mfl.
Jag är fortfarande glad. Tänkte att ni ville veta det. Imorse gymmade jag med alla sexiga gamla gubbar, yummy asså.
men nu ska jag passa på att sova lite.
Tjenizzz <3<3


Tjenizz

Ja, men läg1? Mann1?? Assåwh mannENNNNN!!!
Mina föräldrar är väldigt mysiga ibland. Och jag är väldigt blond som tror på nästan allt de säger.
Som tex, min far och bror skulle titta till båten på varvet. Jag frågar vad de ska göra och få svarar pappa: "Vi ska gå och pynta båten." självklart gjorde de inte det, även om jag trodde det.
Sen gör och säger min mor så mysiga saker, som tex nyss när vi tittade på tv så blev det reklam och vi bläddrade (läs: mor) runt mellan kanalerna och ett hårigt analhål visas. Både jag och mamma får en halv chock. Min mammas min var priceless.
Samt min mammas ord på wordfeud, hon langar ord som hora, suga och sex.

Och som alltid gör jag en "komihågbakrundsbild". Tänkte visa er den nuvarande. Självklart med estetjag i orginalbilden...


Heido

Imorse, rättare sagt klockan 5 åkte Nina tillbaka till hennes hemland Ungern. Hon har blivit förvisad dit eftersom hennes uppehållstillstånd tagit slut.
Nej, jag skoja bara. Men hon är i Ungern iaf. Och imorn eftermiddag drar jag på ledarläger. Så, det kanske inte blir nog inte så mycket bloggning under helgen, om någon.
Puzzzz


2011

Gjorde du något du aldrig gjort förut? Jag gjorde massor som jag inte gjort. Ingen dag är densamma.
Har du några nyårslöften? Nein, att lova saker man inte håller är att ljuga. Då kan man lika gärna låta bli.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Det beror på hur man menar, men nej.
Vilka länder besökte du? Frankrike och Sverige. (No shit.)
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid minnas? 31 December..?
Vad var din största framgång 2011? Jag kom in på VRGD, Natur.
Största misstaget? Jag gick upp i vikt.
Bästa köpet? Har köpt en massa saker, men danslektionerna. (Eftersom jag hade uppehåll i nian och jag saknade verkligen dansen sjukt mycket!!)
Vad spenderade du mest pengar på? Kläder. Eller mat. Eller fika. För fika är väl inte mat? Eller det kanske det är... Okej, mat.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner, nya och gamla. <3
Vilka sånger kommer alltid påminna dig och 2011? Fest hos Mange, Mange bjuder, Titanium, Kokomo m.fl.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hela våren grät jag i princip. För att jag var rädd för att få dåliga betyg och inte komma in på VRG. Sen blev jag glad när jag kom in på VRG och alla mysiga människor som också går där (ja, jag är en väldigt mysig människa själv). Men nja. Jag är väl ett deprimerat barn. Heh...
Vad önskar du att du hade gjort mer? Litat och trott på mig sjäv samt vågat mer.
Blev du kär i år? ...
Favoritprogram på TV? 90210 som förut, men också HIMYM :)))
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag och Sara bakade till franskalektionen, gjorde bort mig som vanligt. Hade sen släktmiddag och öppnade presenter.
Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? Många saker.
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? Classic Roxanne. Lite tant blandad med mainstream influenser samt de dagar då man inte orkar.
Vem saknade du? Vid olika tidpunkter, olika personer.
Den bästa nya personen du träffade? Nina. <3

En annan gång.

Men heizan. Awesome. Vad trevligt att du är här. Nu ska jag visa hur jag känner mig just nu.

I'm high on life.

Just cuz of zhe title. Sort of.
Jag har gått runt och lett hela dan. Asmys.
Såhär ser jag ut nu:

Chillar galet i min brorsas rum i min nya fina hatt och i min nya fina skjorta från Hollister och känner mig som värsta estetarn. Fett cool alltså.
Btw, jag är fett skön.
Heido.

Ich bin sier sötschen

För ett tag sen...


Kärlek..?

I det tidigare inlägget lät det som om jag var fett avundsjuk på de som är "kära" eller ihop... Jag vet inte om jag är det, tror bara inte på kärlek. Här kommer min förklaring:

Som de flesta vet har jag aldrig varit kär. Jag kanske inte hittat "den rätte", men jag tror faktiskt kärlek är ren inbillning. Kåthet, åtrå etc har ingenting med kärlek att göra. Om man tycker om någon kan man därmed lura sig själv till att bli "kär".
Sen känner jag att bli ihop när man är lika gammal som jag (eller tonåring) är meningslöst. Man kommer göra slut. Visst vid något undantag kanske man hittat sin själsfrände vid unga år, men troligtvis inte. Och att slösa bort en tid med någon för att man ändå ska bli sårad och ledsen är ju masochism.
Jag har även personligen svårt att säga "jag älskar dig" eller liknande till personer (även mina föräldrar) för att jag tycker att det låter så tillgjort och fånigt. Som om man går runt och älskar alla.
Men jag tror ändå att jag är lite masochistisk eftersom jag drar till de som är dryga mot mig... Heh.. Men att hålla på att gulla och mysa med någon känns ju fett klaustrofobiskt. Jag vet att andra verkligen inte håller med mig (men som tur gör iaf Nina det) och det respekterar jag. (Även vegetarianer...)

Nu hoppas jag att ni förstår mig.
Heido et bisoux


Trött och irreterad

Jag blir galen på folk som bloggar om FÖR personliga saker, så snälla läs mina visa ord här nedan:

VAD MAN INTE SKA BLOGGA OM:
- Mens/Mensvärk
- Sitt PRIVATA sexliv
- När man blivit dumpad och är deprimerad
- Sin "söta" pojkvän/flickvän. Sry, det kommer inte att hålla whatsoever.

NÄR MAN INTE SKA BLOGGA:
- När man är full/alkoholpåverkad (eller påverkad av någonting annat.)
- När man är deprimerad
- När man är "kär"

Hoppas ni läst och tagit till er mina vackra ord. Och jag ber er, blogga inte om er mens. Det är väldigt pinsamt.
Pouzzzz


årets första tankar

klockan är kvart över 1 och jag ska upp klockan 8 för att gymma med roxanne. så det är ganska dumt att vara uppe och blogga.
men nyss när jag kom ur duschen tänkte jag på hur otroligt det är att det har gått ett helt år igen. det känns som om det gick sjukt snabbt, men när jag tänker tillbaka på vissa dagar och minnesvärda stunder så är det som om det var flera år sedan. knas med andra ord.
2011 för mig var en riktig blandning. som en bloody mary.
  • 12 cl Tomatjuice
  • 4 cl Absolut Vodka
  • 1 stänk Pressad citron
  • 1 stänk Tabasco
  • 2 stänk Worcestershiresås
  • Salt
  • Peppar
jävligt många ingredienser som smakar shit enskilt, men tillsammans bildar de en god eftersmak. en bloody mary recept beskriver mitt år bäst. jag begick mitt livs största misstag i mars och jag mådde riktigt dåligt. JAG, den hyperaktiva glada jag, var deprimerad på riktigt. förödmjukad rättare sagt. men det gjorde mig till den jag är, så jag skulle inte vilja ta det tillbaka. what doesn't kill you makes you stronger. en riktig kliché som faktist har en betydelse för mig. jag kunde ha dött, men det gjorde jag inte. och istället blev jag starkare.
jag kämpade som ett djur i nian. jag hade ett mål: att nå 305 poäng. det kanske inte låter som ett stort mål... 305 är ju inte 320 trots allt. men jag fick kötta mer än vad någon annan som fick 320, det kan jag garantera. hade en NO lärare som vägrade förstå att jag var inte samma pratsamma shitunge som jag var förut. spelade ingen roll vad jag gjorde; jag hade alltid fel och gjorde allt fel. hon sänkte mig, sa att jag hade inte en chans att nå högsta betyget. hon ville få mig att må dåligt, vilket hon lyckades väldigt bra med. jag hade en svensk lärare som var rasistisk. som anklagade mig för fusk och plagiat. hon sa att bokrecensionen "var för bra för att ha varit skriven av mig". kändes så jävla jobbigt att hur jag än försökte förbättra mig så blev jag nertryckt hela tiden. back to square one.
så hur kan det vara så att samtidigt så har jag glömt om alla dåliga saker och förknippar 2011 med bara de bra?? när jag tänker på 2011 så tänker jag på sommaren. alla konsärer, alla människor som gjorde mig så obeskrivligt lycklig. jag tänker på mika konsären som jag skrattade igenom. jag tänker på de soliga dagarna. jag tänker på alla dumma misstag jag gjorde och jag ler. jag tänker på hur mysigt det var i slutet av nian. hur alla skulle sakna varandra. jag tänker på känslan när högstadietiden var över. åh vad jag längtade! jag tänker på när jag fick reda på att jag kom in i VRG. jag tänker på känslan när jag blev antagen till SM-lagets träningar. jag tänker på roxanne som gjorde tiden på VRG riktigt nice :)
svaret är simpelt. jag nådde alla mina mål. i slutändan vann jag. jag behöver inte tänka på alla mörka stunder utan uppskatta mig själv för att ha klarat alla hinder på sättet jag gjorde.
och 2012?
jag får bra vibbar när jag tänker på det kommande året. jag har en känsla av att det här kommer vara andra bra året i rad.
jag är inte en såndär som skriver massor om tankar och känslor. men idag hände det... hmm kanske graviditeten som förstår min hormon balans :D
pussar och kramar.
och gott nytt år.
//Nina

Bläh

Heizan. Känns som alla mina inlägg börjar så. Men det är bra. Det ger en återkommande struktur i blogginläggen. Ligger i sängen och försöker sova, men orkar inte haha. Imorn ska jag och Nina upp fett tidigt för att åka till Täby och skaffa gymkort. Weho, har jag skrivit det här redan? Fick lite déja vu... Men det betyder ju att man är i fas med sitt öde, eller nått.

"Nyårslöften är fett överskattade, vem håller dem ändå?" - Albin igår. Fett sant. Ända sen jag var liten har klassikern "sluta röka" varit lite rolig, men nuförtiden blir folk chockade och frågar "röker du!??!?!". Då måste man förklara att man bara skämtar osv. Tänk vad lätt allting var när man var liten, ens föräldrar gjorde det viktiga och man själv bara var mest. Tror jag..

Men nu ska jag nog sova. God natt. Sov gott.


Skyrim..?

Jag har en fråga. Vad är Skyrim? Plötsligt så var inte WoW eller HoN eller CoD det man skulle spela utan Skyrim. Vad är det, är det som alla spel: gå runt och döda folk..? Meningslöst.

Btw, nu sitter jag och tittar på Harrison Ford. Han och George Clooney är ju sexiga fast de är gamla. Yummy gubbar, alltid.

Puzzzzzz


Gott nytt

Men heizan. Firade in det nya året med ett as skönt gäng uppe på hammarbybacken, glömde dock både min mobil och min kofta i Hammarbyhöjden. Kul liksom. Mobilen tog iofs Miriam med sig som jag hämtade idag, men koftan... -.-'
På torsdag åker jag till fjällen på en skidlärarutbildning. Så att ni vet

Puss och kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus