Hot tamal(e)i

Var och bakade kladdkaka med Tamali på vår håltimme, eller Tamali hade slutat och jag väntade på att jag skulle få göra mitt mattenationella. Det känns dock som vår läsarkrets sjunkit. Enormt. Vi var uppe i 20 läsare, men numera är det typ 5 kvar -.-
ledsamt.
Nina säger att jag förstör bloggen med mina fina bilder från 9gag och inlägg om jockiboi, men det gör jag inte. Hon bloggar ju knappt ändå.
Lol.
Nu ska jag återgå till mitt "dagensrunk läsande".

Puss och hej, leverpastej.

ÅÅååååååh, vad jag längtar till Vitsgarn. Det kommer bli så FETT, ni anar inteeeeee. Trololololololoololol. Måste påminna mig att boka Frankrike.

Hejdå times två. (It rhymez, zo fantastique!)

best of jockiboi







slänger in en bild på fina pär också.

pusss

Lol


Nytt inlägg

tjaaaa, jag borde ju egentligen plugga men fick plötsligt en sådan där ingivelse att jag borde blogga lite. Känner att jag mest bloggar när jag borde göra annat. Typ plugga. Enligt mitt schema ska jag gå och lägga mig om 35 min, efs jag ska få mina åtta timmars sömn. Min mor har övertalat mig att springa imorgon bitti då, fördelen med det är att jag kommer upp och är pigg och kommer ha lite tid imorgon bitti att plugga, tjoflöjt.
Känner att jag har ont i mitt öra eftersom jag har lock i det och har haft det ända sen imorse då vi livräddade med klassen. Sen var vi på Naturhistoriska, what a day!

Hej, Miriam. Jag tycker om dig.

hejdå

Chena bloggen

Jo chena. Klockan är tio i 4. Och sorgligt nog är jag inte uppe för att jag kollade på massa filmer nej. Utan jag pluggar. Jag har inte gått och lagt mig än, kommer troligen inte göra det heller, vet ju inte ens när jag ska skriva shiten. Hjärnan är jätteseg nu. Efter provet ska jag berätta en supertaggsak som jag taggar galet till.
Peace out


What is she up to again?

Jo, denna snygga cheyen håller på att plugga sönder. Jag kommer seriöst gråta om det går åt skogen efter såhär mycket plugg. Om jag ens kommer ha tid för att gråta. Efter fysikprovet är det bara att vandra hem och plugga hela natten till lördagens biologiprov som var tydligen shit svår. It sucks to be me doesnt it.


Hey, I just met you and this is crazy


Godnatt

Hej. Nu ligger jag i sängen och ska strax omslukas in i drömmarnas värld. Jag känner redan hur benen slappnar av och hur trött jag är. Jag älskar låten Ledig av björnstammen.
Lycka till. Med era liv. Med er framtid. Med er lycka. Med era barn.
Sug på den karamellen ett tag. Sug som Love.


Godmorgon

Hejsan svejsan. Jag har ångest, och inte lite heller. Imorgon är det fysikprov och jag fattar precis ingenting. Det blir inte heller bättre av att slösade bort hela gårdagen med att göra absolut ingenting. Med tanke på mina tidigare prestationer ska jag vara glad om jag lyckas få ett e.
Men nu ska jag inte vara jobbig och deprimerande utan glad och meddela att efter idag är det endast 11 skoldagar kvar. Sen är det sommarlov. Ljuvliga sommar. Nu ska jag packa en mysväska för att på svenskan ska vi läsa och mysa. Alexandra är inte så hemsk som hon var från början.
Pok


Lets go bananas

Hejsan bloggen "come outside and say Hello to my beautiful world". Vet inte varför jag skrev det men kände för det.

Idag hade vi nationella provet i matte och jag vill nu meddela världen att det gick galet sämst. Alltså GALET SÄMST. Jag såg förresten ut som ett lik idag, vilket är ok, men problemet var att jag kände mig som en också. Och man vill ju inte känna sig som ett lik kan jag säga.
Förresten så blir mina meningar jätteknasiga ibland. Det är för att mobilen älskar att ändra på alla orden och klistra in saker från ingenstans. Så om ni ser en superduperwhattafak mening så skyller jag ifrån mig ;)

Jag känner för att ta en ledig dag imorgon för att chilla, sola och plugga. Och ja, Calle har rätt, det kallas officiellt att skolka men jag anser snarare att det är en "elevvald paus" :) så beroende av vilken humör jag är på så får jag se om jag ska till skolan eller inte. Gud vad jag blev sugen på att göra en videoblogg nu. Men det är något man absolut inte ska göra efter midnatt enligt mig. Imorn ska jag sola med saltvatten och sova en massa. Och plugga. Yipp y.
På tal om ingenting vill jag bara berätta för er hur supermysigt det är att sova i kallingar. Vi kom hem från london med en übergullig pyjamas som är som kalsonger. Den har jag på mig nu. Får lite deja-vu av den faktiskt ..... ;)

Puss och kram skumbanan


GCB

Så himla bra, har redan sett de första avsnitten och kan inte vänta tills nästa kommer ut. Imorn är det matte np, det känns faktiskt helt ok (ta i trä).
Vi har haft så grymt sköna dagar idag och igår utan knappt någon skola!
Kan inte tagga tillräckligt för att sommarlovet ska komma.
Planerar även min fransksemester med Miriam och vill bara dit på en gång!
Åh, sommar och sol, det doftar kaprifol. <3
Kärleksönskningar till er alla.


Snart

God morgon bloggen. Om 4 minuter kommer min klocka ringa för då är det egentligen dags att gå upp. Den min klocka inte vet är att jag har varit uppe sedan kvart i 5 för att jag råkade somna typ halv nio. Utan att plugga såklart... Så nu har jag pluggat matte och det går sådär. =inte bra.
Hmm undrar om det är för kallt att ha shorts på gympan. Det är ju inte så himla varmt på morgonen, men jag vägrar svettas sönder i mjukis!
Igår var det en gullig dag. Ingen engelska som vanligt, vår sköna lärare orkar inte med oss. Så vi kollade på Loves debatt.. Hoppas han vinner! :)
Här är några bilder från igår. Ena i gräset utanför skolan efter lunch och den andra hemma hos Anna där hon, tamali och jag "pluggade" ;) bilderna är snodda från tmajumders insta. Förresten så lärde jag tamali hur man använder fokusgrejen på instagram igår. Jag fick nog bra karma av det så matte Såg fb eventet,provet är inget att oroa sig för :D


21 jump street

grym film, såg den nyss. Channing Tatum is so fucking hot.


bisoux

oj herre jesus

tre veckor, fjorton skoldagar, fem prov. sen så, s o m m a r l o v.
äntligen.
snart.






mobilbilder från förra sommaren.
pussar och kramar

hej tamali

jo, tamali. du är visst en besserwisser, men jag tänkte på nina. stackarn måste ju också få förstå bloggen.

puss

fanny ditt tard



Nej, ditt tard. Du ska göra ett inlägg och sen "skicka vidare" utmaningen till andra. Med dina egna frågor. För att det är roligt. Eller något. Krya på dig, btw. Vi alla saknar dig i skolan. Jättemycket.

Poussizzar et lez hugz

UTMANING

Heh, som ni säkert vet så har jag besvarat på en bloggutmaning från Bianca.
Så nu tänkte jag skicka vidare den till: Nina (lol, men ja. en annan person, bara samma blogg), Tamali och Fanny.

1. Vad äter du helst till frukost?
2. Favoriträtt?
3. Beskriv dig själv med tre sustantiv.
4. Vad är ditt bästa studietips som du själv gör/följer?
5. Berätta om ett härligt semesterminne och varför.
6. Vilken saga/bok/berättelse var din favorit som barn?
7. Vad är sommaren för dig?

8. Vad vill du äta nu?
9. Om du bara fick äta en sak resten av ditt liv, vad skulle det då vara? (Inte pga hur nyttigt det är.)
10.
Hö eller halm?
11. Vad dras du mest till hos det kön du attraheras av?

Okej, jag är fucking awesome.
Bara svara nu. Tack.
PoK

Chill in french: détendre

Jag orkar inte skriva något så jag lägger upp några chill bilder som jag tog idag istället för att plugga :)

Mint belongs with a girl who wears mint

Hejsan bloggen. Long time no see. Long time no write.

Men nu ska jag berätta vad som har hänt. Månadens höjdpunkt. Årets familje-höjdpunkt...
VI HAR SKAFFAT EN KANIN!
Insane I know, speciellt med tanke på att idén kom från ingenstans och att jag köpte kaniner medans jag satt på en buss påväg till Nacka i lördags kväll. Det var då jag hittade henne på blocket och det var kärlek vid första ögonkastet :)
Mint, som är hennes namn (tyvärr fick Diva bestämma), är en 8 veckors gammal dvärgvädur. Hur gullig som helst! Har suttit i timmar på golvet och bara stirrat på henne när hon skuttade runt.
Jag älskar djur så himla mycket, helt galet, en klassisk hundmänniska är jag. Så det kom absolut som en chock när jag kom på att jag älskar denna kanin.
<3
Pussar från Nina och Kanina

Mange Makers

Jag älskar dem. Speciellt Didrik. Han är jättesöt.


pussssssss

Homer Simpson


Hen har gjort det igen


Trolololololol

Nina bloggar typ aldrig. Jag gick upp först 8:15 idag, trots att vi började 8:30 och jag kom i tid. Så jävla score. Åt frukost under franskanationella också, så jävla värt. Går jag upp en halvtimme innan borde jag hinna duscha och sminka mig typ också. AWESOME.
Dagen har varit fylld med "YEAH, BABY" och allmänt fnitter. Det var mys. Jag älskar min engelsklärare. Han borde få ngt random pris för skolans mest härliga lärare.
Försöker plugga lite fysik, men har endast läst sammanfattningen och markerat i formelboken nödvändiga sidor. Lol.
Nu ska jag ta bort mitt gröna nagellack som mirakulöst suttit kvar i en vecka och två dagar.
Bisous


Landet

Tjenare.
Nu är man påväg till landet, suck. Måste putsa på min lilla båt, jaa! Igår var jag och Miriam i Alvik (!) och grillade och chillade med hennes mysiga kompisar. Jag grillade och brände, heh, köttet och det kaosade lite. Men det var trevligt och gott om man gjorde som jag: dränkte maten i grillsås. :)
Hade på mig min awesome tröja igår också som jag gjorde i torsdags efter att jag blivit extremt kreativ efter att ha pratat med Nina.
Godmorgon och jag hoppas ni har en härlig lördag!!
;)


Natt

Nu ska lilla jag sova för jag är trött fastän jag skippade hela skoldagen och gick bara klockan 3 för att skriva prov (som btw gick åt skogen tror jag). Jag hoppas att drömmen jag drömde igår kommer fortsätta för den var awsome!
Puss på er <3


big booty bitches



1,2,3
I got big booty bitches,
Big, Big booty bitches
I got big booty bitches,
Big, Big booty bitches
Hoo!
Big booty bitches
Big, big booty bitches
Hoo!
Big booty bitches
Big, big booty bitches
I got, I got
big booty bitches,
Big, big booty bitches
I got big booty bitches
Big, big booty bitches (x3)

Little bitches get out,
We don't want no skinny bitches (x3)

Little bitches get out,
Cuz we don't want no skinny bitches.

(Chorus)
We want
big booty bitches,

I got big bootie bitches,
big bootie bitches (x2)

(end chorus)


300 pounds, oh
300 pounds, ohhhhhh
300, 300 pounds, pounds.

(Repeat the chorus)

Little bitches get out,
We don't want no skinny bitches (x3)

Little bitches get out,
Cuz we don't want no skinny bitches

(chorus)

At the mall,
At the club,
On the streets,
Show me some love,
Give me hugs,
Give me hugs,
Big booty bitches show some boys some love

Yeah, oh
I'm bringing sexy back,
Only if you fat,
Big bitches, obese bitches,
Woo!, 300 pounds, C'mon!


SÅ JÄVLA GRYM LÅT ASSÅW.

tjulelulelej

IH prov imorn, suck -.-'
Har nyss kollat på världens mest konstiga film som Linn pratat om. Dare heter den. I början tror man att det är en vanlig highschool film, men sen spårade den ur och blev pinsam och jobbig att se.
Aja, här är länken till min fina nya spellista (lol). Jag vet att ni iaf inte kommer subscribea men ändå lixom.
Ska nog gå och schteeeeka lite pannkakor.

Puuuuss och kraaaaam

PS: Say, whaaat?!?!?!? Man kan typ inte sharea längre via spotify. lol. ds

Big Booty Bitches

We don't want no skinny bitchez.
Feztar loss till denna låt while plugging le idrott. Har gjort en fett bra spellista, länkar den sen via datorn.
Ciaooooo
Justin Beaver frizza ftw


Tagga prov

Tjohooo, matteprov nästa...


Utmaning

Ja, men tjenare. Kära Bianca har utmanat mig att svara på frågor eller någonting i den stilen, man kanske borde utmana någon tillbaka men de enda bloggar jag följer är liksom hennes, Jockibois och Widerstedts... (samt TotallyOlivia lol.)
1. Vad har du helst med dig på en picknick? Filt att sitta på? Eller att äta så nog hembakta kanelbullar.
2. Favorittv-serier? Lol. House, Wermland forever, 90210, Suburgatory, Awkward, HIMYM, ANTM, Top Model Sverige, Biggest Loser (Sverige) m.fl.
3. Beskriv din stil med en outfit. Oj, den var svår. Någonting typiskt mig. Okej, jag vet: En blommig halvtgenomskinlig blus med en pennkjol eller ett par jeans. Sparsamt med smink och diskreta skor typ converse.
4. Vad gör du när du har en heldag ensam hemma? Går runt i pyjamasen HELA DAGEN, äter inte riktiga måltider, chillar mest...
5. Berätta om en härlig dröm du haft. Haha, va? Jag vet inte. Eller jo, jag haffade min crush och vi gick en promenad typ..?
6. Vad var ditt drömyrke som barn? Sångerska.
7. Beskriv en perfekt sommardag. Jag sover och vaknar av mig själv, går ner och tar ett morgondopp (naken ofc), går upp och äter frukost utomhus i solen. Sitter sedan och läser en bok medan jag jobbar på brännan. Går och badar med kompisar, chillar lite med dem. Bara allmänt tar det lugnt hela dagen.
8. Vad längtar du mest efter just nu? Sömn. Och sommarlov.
9. Om du bara fick välja en låt att lyssna på resten av ditt liv, vilken skulle du då välja? Ojojoj, den var svår. En låt jag växt upp med. Jag vet. Utan dina andetag av Kent.
10. Banan eller blåbär? Blåbäääääääääääääääääär. Med glass. En varm sommarkväll.
11. Vad letar du efter för egenskaper hos en vän? Främst ärlighet, sen att den har grym humor och är lättsam och lätt att prata med.

Tack och hej,
tack för mig
en skiva leverpastej

Kråmizar.

Testing 123

Först och främst vill jag säga att det är oacceptabelt att det är bara roxannes fula fejs som är på vår header. Jag ska göra uppror snart!

Här ser ni några bilder som togs idag under biologi-rasten som har nästan blivit känd som vår egopics rast :) fast Helena vägrade vara med så det var inte helt rätt...
Pluggar massor till matte provet som är imorgon, men jag är väldigt otaggad och är inne på instag istället. Inte smart. Ska nog vakna tidigt imorn för att fortsätta plugga, bara för säkerhetens skull.

Pok, Nina


ny design + header watcha thinkin'?

Ey, walla bruschan.
Om den laggar eller ni inte ser så refresha. Många gånger.
Hejsvejs.

puss och kram

Vad i....? Roxanne vad har du gjort?

Fan hände med vår blogg. Foxanne vad pysslar du med nu igen?


I was wrong, there are two good days in a row

Idag var det en väldigt mysig dag. Fan vad jag har börjat använde ordet mysigt för att beskriva allt och alla. En annan sak jag stör mig på är att när man skriver A så ändrar mobilen det till À. Varför i hela friden ska den ändra till det? Det är ju svenska språket vi snackar och inte franska. Inte än i alla fall ;)
Men tillbaka till dagens dag... Matten var ganska chill, fast det var lite surt att jag inte kunde koncentrera mig sista lektionen innan provet. Men men, underbarnet Nina kommer säkert fixa det på något sätt! Efter matten hade vi en snabb mentortid där Marcus började snacka om aktiviteter till skolavslutningen. Holy macaroni, SKOLAVSLUTNINGEN ÄR SNART! sorgligt men nice samtidigt. Åh jag måste börja planera mitt sommarlov riktigt snart. Nu i princip.
Idag var engelskan inställd. Snacka om freaking tur! Så vi slutade halv 1, yeey. Då gick vi tjejer till östberga pizzeria. Det var min första gång där, det känns tryggt nu ;) så där åt Roxanne, Charlotte, Tamali, Ellen, Camilla, Anna och jag pizza (bilden nedanför av mig, foxy och Camilla är tagen från tmajumders instagram. Sorry darling.)
Snacka om eb ultramegasuperduperMYSig dag <3


I skattkistan finner vi

Jag har ett album på mobilen som heter skattkista där jag sparar mina någorlunda bra bilder. Och i den hittar vi jakob juhlin för tillfället. Anledningen till att jag skriver om honom är 1. att jag vet att jag gör en viss tjej glad &2. att jag blev chockad över hur många bilder jag faktiskt har på honom. Wtf.

Men själv tycker jag att bilderna är väldigt mysiga på honom och favoriten är ju helt klart bilden från provrummet när vi shoppade tillsammans i lördags :)

XOXO /N


Fuck you, Bitte Kråkbo

Hej, jag vettefan vem du är men en sak ska du veta: Vår blogg är ingen jävla annons sida! Vill su spamma inläggen mitt ditt jävla tjafs så får du fan betala för det. Jag är fett irreterad nu. Nu gjorde jag reklam för henne också. Fuck. Aja.

Nina ville att jag skulle skriva om henne så nu skriver jag att hennes stumpbyxor syns så mycket att kanten där det är lite tjockare syns.

LMFAO à la Nina

Här kommer en berättelse om samma dag, men från en annan perspektiv :) let me take you back in time. Det är fredag, den 4e maj. Hanna och jag skulle flyga luftballong. Vi åkte till Saltsjöbaden som två ultrapeppade tjejer för att få beskedet om att resan blev inställt. Suck. Så då åkte vi tillbaka mot stan och bestämde oss för att åka till grönan och kolla på laughing.my.fucking.ass.off live. Redan i kön till färjan sa de att grönan släpper inte in fler men vi åkte ändå. Där råkade vi träffa Elias som råkade vara med ett gäng av emoboys som hade en kölapp för att köpa gröna kortet. Så vi väntade med de i en kvart och köpte vår fina gröna kort som var grön. Då träffade vi William med hans kompis som var lika mysig nykter som sist då han var full. Och tillsammans gick vi till pizzakön där vi träffade Roxanne, Tamali, jessika, Jakob, Oskar och calle. Under konserten så råkade Calle och jag tappa bort alla, men det var lungt för vi hade konstigt nog väldigt kul tillsammans :) det var väldigt gulligt av honom att armbåga alla som försökte putta på mig, en sann hjälte.
Nedan ser ni mina bilder av lmfao. Det var sjukt svårt att ta bilderna för att man kan bara fokusera manuellt på min 200mm objektiv. Och som ni kanske förstår är det nästan omöjligt att göra det med 15000 galna personer runt en.


This day was great. Tomorrow won't. There are never two good days in a row.

Myspys dag med en massa promenad och ännu mer tankar och funderingar. Jobbigt när man inte VET saker och ting, det är ju som att vandra i mörkret. Men nu för tiden tar jag inte världen eller mig själv på så stor allvar så då blir livet lättare. Har inte pluggat ett shit under helgen och det kommer resultera i stress imorgon. Dumt av mig alltså. Taggar till glass med Fanny imån, hoppas hon har hunnit bli frisk nu! Här är några bilder på mig när jag äntligen tog ut longboarden för första gången i år! Ska kanske ta den till skolan imorgon... Tappade ju bort mitt busskort efter grönan i fredags.

Pussar och kramar från Nina <3


LMFAO

Ja. Igår var det LMFAO på grönan. Jag stack dit direkt efter skolan för att få bra platser. Så jävla ovärt. Det ända bra med det var att jag slapp stå i kö. Men efter att ha stått där i en och en halv- två timmar ENSAM, så kom Miriam. Efter att vi suttit i en timme på de relativt bra platserna när det fortfarande var typ två och en halv timma kvar (och ALLA reste sig upp av någon konstig anledning) så gick vi ut och bort från våra braiga platser. Då mötte vi Carl, Oskar och Jakob samt Camilla, Tamali och hennes kompis. För att fördriva tiden och i väntan på att Nina och Hanna skulle komma in så köpte killarna och jag och Miriam åkkuponger. Vi åkte slänggungan. Endast.
Sen gick vi runt och beslöt oss slutligen för att köpa pizza. Sen började det och vi alla kom ifrån varandra, för att sedan stöta på varandra igen. Jag och Jakob höll ihop och lyckades tränga oss längst fram i mitten, så vi båda blev helt neddränkta av Champagne under Champagne Showers. Efteråt skulle jag hänka Miriam till Solna, men efter att vi träffat en kompis på franska så bar det iväg till ett chillkrök utomhus på Djurgården. Jag var jätteotaggad och trött samt att det var skitkallt utomhus så jag och Miriam stack hem.
Nu pluggar jag idrott. Superkul.
Hejsvejs


tjulelul

Oh, hi didn't see you there.
Idag var det franska nationella. Nej, jag skojade bara. Det var engelska.
Igårkväll gick jag och lade mig sjukt tidigt, vid nio-halv tio. SÅ JÄVLA NICE. Dessutom hade vi sovmorgon så det var en solid 10 timmars sömn. Första gången på länge.
Iallafall (jag vet att jag skriver ihop det fel, men jag tycker att det ska vara så) så skickades det ut mail om ytterligare veckor på Vitsgarn. Därför tackade jag ja till två enveckas (ett på Skraggen iofs), vilket leder till att jag kommer jobba fyra veckor i raaad. Jag är så jävla taggad på sommar assssssssså....
Sen har jag och Miriam ändrat vår Europa turné (lol) till att endast köra runt i la France. Däremot kör vi nog ett stopp i Kobenhavn samt i Löndööööön. Det kommer bli så jäkla naaaaajs. Vi kanske kan smyga på oss en visit hos Carl och Sara on le rivière peut-être...
Nu känner jag lukten av föda smyga sig upp från köket, så det är nog bezt att jag sticker ned och äteR.
Aloha från le mig.


PS. Såg de senaste avsnitten av Wermland forever, gotta love zhet prågram. DS.

reached the rock bottom

igår fick jag en underbar present av mounes när jag träffade henne. helt galet vad jag gillar tjejen. men hon gav mig tre fina rosa armband som skulle vara en drivpresent för jag hatar rosa. men jag hatar inte rosa längre. inte heller är jag killig. hör fortfaranda johans kommentar i huvudet om att jag är en av de få tjejerna han känner som har klackar och klänning vardagligen. vem skulle ha trott att JAG skulle bli så här. och idag nådde min tjejighet toppen... jag grät till glee. insane i know.

.

Trolollololol

Tjingeling. Vill bara börja med att skriva: OH NO, U DIDN'T!! BITCH, I KNOW MY FUCKING ENGLISH. Det var riktat till Bianca. Se nedan.

Åter till någonting viktigt; min awesome tröja jag köpte med Miriam igår och hade på mig idaaaag. Guns end Råses ftw.
Vill även berätta att jag är trött för att jag gick upp klockan fem imorse och åt ingen lunch. Jag var och körde MC som vanligt, men idag tog jag även riskettan. Tjohooo, självis klaris satt jag bredvid världens sötaste juriststudent (inte världens, men ni fattar) som var jättemyyysig.. Dock var jag så himla ofräsch, hade ju gått upp vid fem och hade på mig sunkiga mjukiskläder. Som tur var hade jag iaf på mig bh, haha. Orkar inte alltid sätta på mig det, fördelen med att ha små bröst.
Godnatt sov sött
Poouuuussszzz


Oh yeah, bejbi

Only cuz I know u like it.

ALLMÄNT

Hur många har du varit riktigt kär i? Lolerz.
Vad tycker du om kärlek? Måste jag svara på denhär frågan? Nej.
När kramade nu någon senast? Papsilapsen.
Saknar du någon speciell person? Nej.
Har du svårt att bli kär? Nej, varje kväll -.-'
Är du singel? Själviz klariz
När fick du senast en komplimang? Idaaaaaaag tjoooohooooooo

HAR DU NÅGONSIN:

Vart medvetslös? Jajamensan
Hånglat med någon riktigt ful? Absolut
Hånglat med fler än 50 personer? Jarråååå, eller..?
Hånglat med fler än 2 personer på en kväll? Det har jag faktiskt gjort.
Gjort något riktigt dumt? Har jag gjort någonting som inte varit dumt?
Åkt ambulans? När jag låg i min mammas maaaageeee
Åkt polisbil? Nej.
Gjort något olagligt? Maybeeeee
Fått din mamma att gråta? När jag föddes.
Slagit ner någon? Min bror?
Skämts för dina föräldrar? Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? Kan man säga det och mena det?
Tar du droger? Varje morgon, innan frukost.
Dricker du? När jag är ledsen. Nej, jag skojade bara. Occasionally.
Vilka kläder sover du i? Balklänning, högklackar, korsett och stayups. Vad tror du att jag sover i?
Vad hatar du verkligen? Grammatiska fel, gingers, fjortisar, just de där personerna som man bara hatar utan någon egentlig anledning.
Är du ensam nu? Är aldrig ensam, har ju mitt andra jag... O.o
Vill du gifta dig? Ja.
Vill du ha barn? Ja, två eller fyra och de ska heta: Charlotte, Christoffer, Charles och ett annat namn. Jag tycker generellt sett att killnamn är finare än tjejnamn och alla kan ju faktiskt inte heta Roxanne.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Jag..?
Såg dig gråta? Miriam, Emma och Robin.
Fick dig gråta? Alexandra fucking Koumi
Du delade en dricka med? Nina? Särlott? Jag vettefan?
Du gick på bio med? Kockeeeeen
Sa något till dig och vad? Pappa: "Tack för maten" (jag var så awesome att jag lagade hemgjord pizza idag)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Kanske ska börja nu..
Kramat ngn? Ja. Vem har jag inte kramat?
Pussat ngn? Nein, inte en riktig.
Köpt ngt? Jaaaaaaaa, visaar snaaaaart
Sjungit? När man lyssnar på musik sjunger man. Jag stör mig på folk som inte gör det. Det är som att inte skratta åt sina egna skämt.
Saknat ngn? Nej.

JAG HAR:

En digitalkamera? Jaaa, en rosaa
En systemkamera? Nej :'(
Telefon på rummet? Min mobil?
En egen dator? Lenovo fucking bajs.
Könssjukdomar? Endast kondylom, klamydia, herpes, gonorré, några konstiga bölder, livmoderhalscancer, HIV, såna där vårtor, flatlöss och svamp.
Bra kompisar? Absolut jag mår jättebra med oss.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus