-.-

Taggar uppgång klockan fem imorn. Nej, det gör jag inte. Jag ska nämnligen ha min första körlektion då (MC).
Idag, när jag surfade lite så hittade jag denna helt sanna text. Hope you enjoy!!


JARRÅÅÅÅ

Nu är det dags igen!! Så jävla taggad!! Wehooooo


Soool

Jag satt ute och solade förut. Det var ytterst trefvligt. Igår satt jag uppe till halv ett och kollade på HP bilder på fb. Lol.


Looking like a pro fo sho

Packade ner stativet i väskan och tar även med nya objektivet, så förhoppningsvis kommer jag ta massor av fina bilder som jag kommer kunna spamma bloggen med.
Visst är min kamera fiiiin? Är så stolt över den.
Cheers <3


Tagga tagga tagga utgång

Yeeeey taggad tjej inför resan till London imorgon. Mest glad över att det blir bara jag och syrran som åker och sen där träffar vi vår faster som är smått shoppaholic så jag är ganska säker på att vi kommer ha det väldigt roligt! :)


this man is orgasm

Jag blev helt såld när jag såg denna man medverka i Top Model idag! Francesco Carrozzini heter hetingen och är en förjävles duktig fotograf och regissör. åååh dröm maken typ. så cute. <3

f1 tråk, ja vet

Favoritcafé: Hah, jag är ingen sån som fäster mig vid ngt speciellt. Bara det inte är för dyrt (hah) och mysigt.
Favorittidning: Dagens Nyheter. Nej, men typ Kalle Anka eller Bamse.
Bästa saken som händer på vintern: Öh. Julafton, julpynt, paket, tomtar, nyårsafton, lov, snö, rosiga kinder, brasor, när man står i duschen och känner att luften runt om en är lite kall men vattnet är brännhett... etc... (end of thinking capacity)
Favoritplagg i garderoben just nu: min nya vårjacka <3
Längd: 169,4 cm
Vanligaste färgen på mina kläder: Jag tycker om färg. Men jag tror trots allt blått.
Mig själv med tre ord: dryg, ful coh jobbig. meeh. nej, men konstig, fin och alldeles, alldeles underbar.
Jag tränar: Ja. Jazzdans varje måndag, med träningsdagboken i skolan så blir det MINST ett löppass i veckan och MINST ett gympass.
Höger- eller vänsterhänt: Stolt högerhäntare.
Humör just nu: Trött.
Är det nåt du absolut inte äter: Mjölk. Ärtsoppa, tånaglar, rent fett, tyg, tapeter, målarfärg, avföring, någon eller något jag tycker själsligen om (förutom bacon)... m.fl.
Kläder just nu: T-shirt och trosor.
Vad sa du senast: Godnatt.
Fisk eller badkruka: Fiskkruka.
Spelar du nåt instrument: Jag inbillar mig själv att jag är pro på gitarr.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska. (uteslutningsmetoden, hah.) eller snarare dagmänniska... eftermiddagsmänniska, där har vi det.
Sparare eller slösare: Sparare, och slösare.
Har du några homosexuella vänner: Kanske det kanske.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja. Lol.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller 4.
Vad ska barnet/barnen heta? Charlotte, Christian, Charles, Christoffer, Caroline, Alicia eller Amelia...
Bio eller promenad: Bio, nej promenad. Bio medans man går på promenad. Schwatisch.
Är du kittlig: Nein.
Rädd för insekter? Ja, kackerlackor och insekter med sjukdomar som myggor, fästingar och gingers.
Största svaghet: Humörsvängningar. Lol, nej men jag blir lätt irreterad.
Det här är jag bra på: Vara en riktigt jävla bra kompis.
Bästa bok? HP - serien. Föralltid <3
Chips, morötter eller godis? Minitomater, bacon, godis, chips och popcorn.
Pizza eller hamburgare? Hemgjord: min mammas awesome hamburgare. Bortgjord: pizza (vegetariana, hawaii eller calzone).
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? NEJ. Inte mer än de två hål jag har i örsnibbarna.
Stökigt eller välstädat? Välstädat så länge någon annan städar. Annars stökigt. Eller välorganiserat kaos som jag kallar det.
Gillar du att sjunga? Självklart. Om det är fint vågar jag inte svara på.
Anser du att du är stark? Biffen #1.
Kaffe, te eller inget? Kaffe och te.
Har du en besatthet? Lol. Jag måste alltid ta bort luddet från strumporna mellan tårna annars kan jag inte sova. Sen måste jag även organisera i diskmaskinen.
Civilstånd: Kåt. Nej, jag skoja bara. Eller?? Jag är trolovad till min kusin. Hah, lol. Men, nej. Jag är en riktig snigel. Läste du fel där? Gick du tillbaka för att kolla? I bet you did.
Från Bianx.
Gnatt.

Teenage Posts


lol


Tru stori brah.

Forever alone #2

Jag kan inte sova. Har lite ångest. För allt plugg. Dessutom känner jag mig så jävla ensam. Och inte hjälps det av att ha kollat på bilder på le crush i snart en timme. Ba, tjena loner. Jag kanske inte skulle ha dissat Fabian. Eller jo. Det var bra att jag gjorde det. Tror jag. Sen blir det inte bättre av att jag äter som om jag vore gravid och var ute och sprang coopers idag. Ba, tjena! Försämrat mig en halv minut från vad jag tyckte var ett dåligt resultat som jag presterade när vi tog tid med klassen.
Och sen, ni vet. När man tittar sig i spegeln och tycker synd om den personen som stirrar tillbaka på en för att den är så jävla ful. Jag har inte dåligt självförtroende, jag är snygg för det mesta. Men jag vill egentligen bara förtidspensionera mig. Säga tjenixen till skolan för att jag inte orkar mer.
Men sen kommer jag och tänka på den enda saken som gör mig glad. Bacon. Knaprig, lite bränd bacon. Matorgasm. Foodporn. Bejkån. Bacon. Baconchips.


</3

Forever alone

Hej, jag har suttit och fikat ensam. Ensam med ett glas apelsinsaft, en kopp kaffe och ett paket oreos. Jag sitter och filosoferar om hur fantastiskt mitt liv kunnat vara. Sitter även och stirrar framför min engelska argumentative essay om Animal Farm och deppar ihop eftersom jag inte kan förmå mig själv att skriva några stycken ord.
Så jag gick över till att titta på Elsas värld, eftersom jag blev kär i böckerna. No offense tjejen som spelar Elsa Gustavsson, men du är inte så snygg som Sofi Fahrman målar upp i böckerna. Jag är snyggare. Lol. Men hon är så söt och jag har svårt för personer som är mer söta än snygga. Jag och David ska nog titta vidare på Elsa.
David är min wünderbara indier som jag köpte i Indien. (No shit.) Han är döpt efter David Bowie, inte så indiskt jag vet. Btw, han är en träelefant. Så att det inte blir några missförstånd. Min mamma säger att jag inte får leka med pojkar så han är min enda pojkkompis. Pojkvän. Haha. Lol.
Hej svejs och pussar.
PS. David hälsar också. DS.

Tjingeling

Aloha alla bröder och systrar. Tyvärr har jag bara en bror (och en "syster" (lol)). Han är btw i Berlin just nu och festar galet i helgen. Inte avundsjuk, nej nej.
Nina sminkade sig idag så där som på inlägget innan, det blev inte riktigt som på bilden. Det rosa blev inte så rosa, men det var fint.
Idag köpte jag även min första skinnpaj. Om ni är snälla kanske ni får se en (ful) bild på den.
Tjenixen på dixen


cottoncandy

den här sminkningen har jag planerat att försöka göra imorgon.. aldrig gjort något liknande och känner att det kommer gå åt skogen, speciellt kombinerat med morgonstress. vi får se hur det blir.
ps. kan inte somna :(
xoxo Nina

soon it's friday i'm in love


ÅÅÅÅ come to mama! imorgon ska jag in till stan i jakt efter klänningarna som jag har blivit kär i, speciellt den virkade klänningen och maxi klänningen som jag har velat ha länge nu i svart. jag känner att jag kommer lämna nån tusenlapp i stan imorgon. Längtar redan!
<3


Wehå

Wehå för osminkade ego pics! The best kind


Morning training

Heejsan bloggen!
Ville bara berätta hur duktig jag var som åkte för att gymma på morgonen istället för 3 timmars extra sömn! Yey me moment. Igår efter biologin gick jag också till gymmet och gick på en ki balanspass som var freaking awsum. Exakt det jag behövde: en perfekt blandning mellan pilates, yoga och core träning. Ska fan gå på den varje tisdag! Och nån yogapass om jag hittar. Känner att jag behöver lite lugn och ro ibland. Oftast.


These are the good times in your life, so put on a smile and it'll be alright

Bajs, that's how it is right now. Fucking skola som ska vara så svår och jobbig. Bajs.


Love you. Always and forever.

I'm coming home
I'm coming home
tell the World I'm coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they've forgiven my mistakes
I'm coming home, I'm coming home
tell the World that I'm coming

Så känns det varje gång jag åker till Ungern och så kändes det sist jag åkte också vilket var under sportlovet. Som vanligt var det helt underbart. Gaaash vad kul vi hade! Dorka fyllde år första fredagen och Laura fyllde år på söndagen veckan efter det. Hon blev firad hela fredagen och lördagen istället för söndan :) på fredan gick vi till massor av ställen med henne (och hon visste aldrig vart vi skulle och blev irriterad) som tex Budapest nightmare där jag höll på att dö av skräck när personerna tog tag i en i mörka rum osv... Vilken adrenalin kick man fick där inne, thats for sure!

Men det var synd att jag behövde komma tillbaka. Älskar atmosfären i Ungern, alla pubs och människorna.. Åh längtar till sommaren redan då jag ska tillbaka igen!

XOXO
Nina


So True


Första dagens outfit bitches

Hur jag såg ut idag... Haha känns ytterst löjligt. Men själva anledningen till det här är att under engelskan blev jag sjukt jävla uttråkad så jag gick ut och tog en egopic. Så sjukt epic.

Dåså, idag blev det shorts för det är moppeväder (=vår). Och inte vilka shorts som helst utan höga vintage shorts som täckte exakt 2/3 av min rumpa... Därav långa koftan :) och idag skippade jag klackarna, delvist för att det blev lite väl kort med klackar, men det var ganska skönt utan dem. Blev vita converse istället, och vips fick jag "en behagligare längd" (hmm)... Och såklart var gamla goa' ankminen en del av min outfit!

Ska ladda upp massor av lovbilder nu tror jag. Because i'm worth it ;)


Bilderna planet tillät inte


(Y)

Sitter och redigerar min fina videoblogg som btw är sämst. Ha inte så höga förväntningar. Så länge kan ni få titta igenom lite bilder från bruuuuuunchen som Bianca hade i lördags. Alla bilder är självklart snodda från zhe highness herself. (Bianca om ni inte fattade.)





Självklart bara bilder på mig själv och maten. Det är sån jag är. Live with it. Fler bilder finns på rioor.blogg.se.
Btw, jag vet att ni älskar mina fina egobilder.
Puss och hej

Sköningar svenskarna är

LOL att Ranelid fick tredje flest röster av svenska folket. Det var väl ingen som röstade seriöst på honom? Men Loreen vann och det var som det skulle vara. Börjar faktiskt digga hennes kungfu dans på scenen mer och mer...
Have a nice Sunday, min blir fylld med plugg.... Suck.


Fräsigt

Naiiiiizzzzz man!!! Bruuuuuuschaaaaaan!!!! Wallaaaaaaa!!!
Okejjj, tihuhihihuhi!! Jag har lite spel. Waaaaaaaaaaa. Heido, kanske hörs.... Vem vet?


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus